Fotbollskväll...

Japp, som rubriken säger. Igår var det en ren och skär spontan fotbollskväll. Bovvan kom över och vi satt och snackade lite. Sedan så åkte Fifa07 och öl helt oväntat fram. Det var dags att bemästra xboxen på Fifa =D.

Vi vann och det blev oavgjort för det mesta. Jag tror inte att vi förlorde någon gång.. Det snyggaste målet var Bovvans volly från ungefär mittplanen ute på vänsterkanten =D. Den måste han ha satt en målsökning på. För det såg ut som det.. bollen skruvar sig in mellan målvakten och ribban.. Målvakten tappar bollen in i mål. Det var soft =D.

Sedan så fick vi den dillen att vi skulle ut och äta någonstans. Men utbudet var dåligt.. Trodde alla restauranger/snabbkäk hak i linköping hade öppet till över 0.00 på en tisdag =D. När vi väl insåg att våra ställen inte var öppna så gick vi hemmåt igen. På väg hem så mötte vi upp Andreas och Lefler. Som vi samgick med. Sedan så gick en åt var sitt håll tillslut så var det bara jag och Andreas kvar. Vi stod och snackade en bra stund om allt möjligt. Det var trevligt.

Det var nog allt..

Glömde en sak. Blev ingen Falun resa i helgen.. Ändrade planer.. Men lika glad är jag för det.. =D. Blir när man har semester istället.. =D.


Nya äventyr...

Ja, vad ska man säga, största äventyret hade jag igår när jag hade lånat en bil av Mava, för att jag hade min på service. Kan ni gissa vad det var för bil ? En Ford Fiesta 1.1 årsmodel stenåldern med lyxig anti servo.. :D Men man ska väl inte ge den allt för stora betyg. Det första man ska säga om den är att det var en ny upplevelse som jag fick vara med om igår. Det är nog första gången sen jag satte mig bakomratten jag har känt mig lite osäker på den bilen.. Kändes inte tryckt att ha runtan ca 20cm ifrån äns ansikte. Men det funkade..

Idag har man fastställt att nu blir det en resa upp till norrare brädgrader, till färgens och korvens huvudstad (ni får lista ut själva vart det är jag ska :P ). Vad ska du göra där ? Därröö.. :D Dock vet jag inte vad jag ska hitta på på söndagen.. Ska se om man hittar något Airsoft Team som man kan hoppa på och lira lite Airsoft :D... Sånt som märks.. Tar det som det kommar..

Over änd aout..


Airsoft och helgen är slut...

Jaha, nu är helgen slut igen.. Men men det har varit en lugn och harmonisk helg iallafall.. Nu är det bara att blicka emot framtiden och kolla in veckan som kommer. Den kommer vara hektisk.. Men det kommer bli kul. Då går ju veckorna lite fortare och så kommer man snart till Semestern.... Och den längtar man ju inte till... NÄ.. :D

Idag så har man inte gjort så mycket mer än att lirat Airsoft som en vanlig söndag.. Men tyvärr så blev vi nästan för många idag.. 3personer, jag, leffe och Alex. Men det var kul iallafall.. Vi spelade Hunting. Det går ut på att en går ut i skogen så ska de andra 2 leta efter honom. Typ Kurragömma fast med vapen..

Annars har man bara tagit det lugnt och håller på att somna snart här vi..


Glad Midsommar...

Nu ska vi summera äns fina råfylla under den fallosymbol som får oss i samma sinne som en 3:åring. Japp, jag snackar givetvist om den beryktade och glädjande Midsommar. Milstolen varje år.. Det är bara att se ljusare tider... PANG så blir det bara mörkare och mörkare... :D Det är som att man klädrar på ett berg och sedan kommer man till toppen (Midsommar) så sedan går allt nerför bara.... Eller kanske inte.

Vad gjorde jag då ? Jag skulle varit hemma men det blev det inte. Jag for först upp kl. 9.00-12.00 till jobbet och skulle fixa en kunds kassa och sedan var det bara hem och fixa till äns lägenhet som har fått "Rent Hus" stämpel av äns kära mor. VADDÅ ?! Det är ju en ungkarlslya ! =D. Mamma är go hon. Så det var bara att ränsa upp alla kläder som man hade utspridt över hela lägenheten och börja tvätta. Under tiden det skötte sig själv så städade jag allt. Och jag kom fram till att så som det ser ut nu i lägenheten ska jag testa att ha det.. Iallafall se ut en speciefik städdag i veckan.. Anar att det blir lördag... Sedan så kom Anna över och det var trevligt. Alltid kul med lite sällskap, då var det bara att sätta igång med maten. Blev grillad entrecoté, färsk pärra och Tzatziki (ordet som ska vara svårt att stava). Det var mycket gott.
Efter maten så gick vi ut en sväng och kollade läget i området.. Det var rätt dött. 

När vi kom tillbaka till mig så slängde vi på SOS - Sällskapsresan för att komma i Midsommar känsla =D, sedan sattes kaffet på och vi åt av Annas kanelbullar. De var goda de och sedan hennes mors toscakaka.. Den var mycket god den med.. Alltid gott med hembakat. Fattar inte de bagerier som skyltar med att "Vi har hembakat" =D Alltid så tänker man då, hmm bakar dom det hemma och transporterar brödet till butiken... (ni som har hört hassan fattar vad jag menar).

Sedan drog vi till Åtvid. Jag var snäll och körde hem henne och jag drog hem till mina föräldrar som jag nu sitter och skriver detta..

I skrivande stund så har detta hänt..

Jag vaknade idag vid halv 1 och sedan ringde och störde Leffe lite. Så det bar av till honom och det började med att diskutera lite om vår utrustning i Airsoften. Sedan så började vi pilla lite på våra västar och tillslut så hamnade vi bakom varsin Xbox konroll och lirade lite Army Of 2 och sedan när man väl skulle hem och äta så lockade Leffe än med Taco... det kan man ju bara inte motstå. =D Så det blev att vi åkte och handla det och sedan hem och fixa till det.. Sedan så fick jag välja en film och det blev "Transformers" den är så bra.. Sedan var den dagen...

Ovär änd aot !

P.s Ska komma in och försöka lägga mins 2 inlägg i veckan på denna blogg.. d.s


Stockholms resan

** VARNING LÅNGT INLÄGG **
Tjo, mitt första inlägg på denna nya fräscha och kärlekslystna sida är historien bakom denna underbara helg.. Vi börjar med lite innan snack..

Torsdagen var dagen då jag åkte upp till stockholm. Jag mötte upp farsgubben för att hämta ut nycklarna till husvagnen. Mitt lilla boende inför denna helg.

Fredag:
Denna dag började med att man vaknade upp lite mörbulten och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Det ända som var planerat var att träffa grabbarna som man åkte upp för att träffa runt kl. 18.00.
Husvagnen står i Solna så jag gick ner till Solna City för att kolla lite vad som fanns där. Jag hittade lite kläder. 1par byxor och 2st t-shirts. Som kom väl till användning under helgen.

Efter att man hade varit och shoppat, klippt sig och fikat så var det dags att dra sig hemmåt till husvagnen och börja att göra iordning sig inför kvällen.

När man väl var på väg till dit vi skulle träffas så satt hjärtat i halsgroppen. Man visste inte vad som skulle hända under kvällen. Men man var mycket nyfiken på vad kvällen skulle erbjuda oxå. Men iallafall, vi möttes upp vid Odenplan och det tog lite tid. Men efter en stund såg man nästan vilka fler som skulle vara med. Sedan kom killen vi väntade på Molior. Och vi samlades ihop och presenterade oss för varandra. Det var 2st Goa Göteborgare och 1st lugn och sansad Luleå bo.. Ett skönt gäng med andra ord.

När vi väl hade preparerats av en hel del information angående kvällen och vad vi skulle tänka på så var det dags för att ge oss ikast med att testa våra färdigheter.
Vi gick till ett ställe som heter "Huset" och där stoppades vi upp av vakten. Det var jag, Luleå killen och en kille ifrån sällskapet ifrån stockholm. Han hade fixat in oss så vi kom in gratis. Det var tacknämligt. Men vi höll knappt på att få komma in. Antingen stod vakten och drev med oss eller så var det bara av ren rutin.

Vakten -Jaha, hur mycket har ni druckit ?
Vi - Inte, en droppe.
Vakten -Det tror jag inte på. Här ser man 3st killar som kommer och påstår att de är helt nyktra det kan ju inte stämma.
Någon innifrån stället - Nej, det tror jag inte på.

Men efter en stund blev vi insläppta och partyt var igång. Efter att folket att lämnat in grejjor i garderoben så var det raska steg ut till rökrutan där allt skulle börja. Jag måste säga att jag var mycket nervös vid detta tillfälle. Fan har ju aldrig gått ut på krogen och raggat nykter. Brukar ju haft ett par stadiga innan för bröstet. Men det gick knastrigt i början. Min nervositet var över huvudet.. Men efter att ha snackat med lite folk så började det släppa lite. Nervositeten och att ha 2st så gott som "Moore" modeller runt halsen och bara vill ha än. Så släppte äns nervositet rätt bra. Dock hände det inget mer än att de ville släpa med mig och dansa.. Här gör man ett misstag.. Jag skulle som jag fick reda på igår söndag. TAGIT FÖR MIG MER...gott in och latchat lite med dem. Men men, man lär sig av misstagen. Jag fortsatte och glida vidare och snackade lite med annat folk. Det slutade med att jag var lik en kändis "Johan Glans". Men jag vet inte vart deras ögon pekade någonstans... Aja, när kvällen var slut så gick man iallafall där ifrån med ett stort leende på läpparna och hade i åtanken "Man kan faktist ha kul nykter" Jag hade dock bara druckit 2öl under kvällen och det är ju inte så mycket.

Lördag
Dagen börjar med att man vaknar i en 30gradig husvagn, med ett leende på läpparna och en liten lättare huvudvärk. Denna dag var det sakt att jag skulle ha träffat en tjej som man hade snackat med på nätet, men hon hörde inte av sig och det bidde inget. Men men, sånt är livet inget att hänga upp sig på.
Frukosten fick bli ett besök på den lokala cafeteria och sedan blev det en liten shopping runda. Jag införskaffade mig:

1st Klocka
3st Böcker (Kroppspråk, Person utveckling och Groda till prins)

Sedan var jag tvungen att fixa lite huvudverks tabletter. Dumt av mig att ta en canserpinne i fredags.

Vid runt 15.00 så samlades gänget igen ute på Hötorget och gick samlad trupp till Plattan. För att göra mission :D.
Vi fick i uppdrag att vi skulle gå och öppna 5st olika grupper med 5st olika påstående under 5min. Det var kul. Dock var man nervös och man gick och tänkte vad fasiken ska jag säga. Dock så märks det rätt tydligt att man är nervös i äns kroppspråk. Men men, det gick rätt bra faktist. Kunde gått bättre.

Sedan när detta var gjort så drog vi till samma ställe vi hade varit på fredagen för mer teorier.

När vi väl var fullpumpade med teorier så var det dags att ta in det i praktiken.. Fick stressa som stockholmarna gör. Men hem och duscha av mig och sedan springa tillbaka till tunnelbanan för att hinna. Dock var jag den första av oss i gruppen som kom. Men strax där efter så dök de andra upp vart efter som.

När alla var samlade så började vi gå till stället vi skulle till och det heter "Club Toxic". Detta ställe tyckte jag var bra. Schyst musik och lagom volym på musiken så man behövde inte skrika. När man väl kom in så var man i full varv. Sedan var det bara att börja. Det gick mycket segt att snacka med folk mitt humör och känsla och nervositet började fucka upp och jag kände mig allmänt nere. Men det kan ha varit att man hade en underbar kväll innan. Man kan ju inte ha 2st kvällar som är underbara men det fick jag varse om att det kunde man.. Ronni en i stockholms gänget slängde på mig en tjej som drog med mig ut på dansgolvet och vi rockade som kungar på dansgolvet och mina känslor flög till taket och man var lycklig och glad. Sedan flöt det bara på. Jag mötte upp Luleå killen, han satt och snackade med ett par tjejer. Jag hoppade in i hans set och sedan snackade med dem oxå. Det var mycket trevligt. En äventyrslysten liten dryg tjej som man allt mjukna upp lite. Sedan hade hon en söt blond kompis. Vi satt och snacka ett bra tag och det var mycket trevligt.

Sedan så var det dags att dra sig hemmåt, eftersom stället höll på att stängas.

Utanför började vi snacka med 2st blonda tjejer som vi hade snackat med lite innan på kvällen. Sen drog vi vidare emot tunnelbanan. Där mötte vi upp en utav stockholms killarna och vi summerade kvällen om vad vi hade gjort och vad som var bra och vad som var dåligt. Det var trevligt. Vi rollspelade lite med en tjej som satt ijämter honom som han hade öppnat. Så vi hängde med på noterna..

Söndag
Jag vaknade vid 13.00 och var rätt utvilad efter att va i säng 04.00 på morgonen. Jag satt en stund och funderade över helgen hur den hade varit. Sedan när man hade funderat klart så var det dags att röra sig emot tunnelbanan för att kunna möta upp de andra. Vi möttes vid plattan där vi körde första missionet på dagen. Dock kom bara en utav stockholmskillarna och det var lite tråkigt eftersom det skulle varit kul att säga hej till de andra oxå.

När vi väl var samlade så gick vi till slotsparken tror jag det var och satte oss och snackade lite om allt möjligt som har med dating etc att göra. Om lite böcker man skulle kunna läsa och sedan få lite omdömen om än själv vad man ska tänka på etc. Så då fick jag ju det att "VÅGA TA FÖR DIG MER!" det ska vara inprintat i mitt skalle nu..

Aja, blev rätt långt men det får väl vara så. Jag kom hem helskinnad och fick en sak uträdd. Man får fan mer tjejer om man är nykter än att vara stupfull. Men det är nog många som redan har listat ut det. En trögtänkt sak som jag fick det beskedet i helgen. Sedan en myt som faktist är sann "Man kan ha kul utan alkohol" det är sant. MEN det är gott med en kall öl iallafall =D.

Det var allt. Mina 20kr är kastade..