Fotbollskväll...

Japp, som rubriken säger. Igår var det en ren och skär spontan fotbollskväll. Bovvan kom över och vi satt och snackade lite. Sedan så åkte Fifa07 och öl helt oväntat fram. Det var dags att bemästra xboxen på Fifa =D.

Vi vann och det blev oavgjort för det mesta. Jag tror inte att vi förlorde någon gång.. Det snyggaste målet var Bovvans volly från ungefär mittplanen ute på vänsterkanten =D. Den måste han ha satt en målsökning på. För det såg ut som det.. bollen skruvar sig in mellan målvakten och ribban.. Målvakten tappar bollen in i mål. Det var soft =D.

Sedan så fick vi den dillen att vi skulle ut och äta någonstans. Men utbudet var dåligt.. Trodde alla restauranger/snabbkäk hak i linköping hade öppet till över 0.00 på en tisdag =D. När vi väl insåg att våra ställen inte var öppna så gick vi hemmåt igen. På väg hem så mötte vi upp Andreas och Lefler. Som vi samgick med. Sedan så gick en åt var sitt håll tillslut så var det bara jag och Andreas kvar. Vi stod och snackade en bra stund om allt möjligt. Det var trevligt.

Det var nog allt..

Glömde en sak. Blev ingen Falun resa i helgen.. Ändrade planer.. Men lika glad är jag för det.. =D. Blir när man har semester istället.. =D.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback